Sona Connect - Nyheter (rubrik)

Nu är det dags att boka plats till säsongens sista internatbehandling.
Datum: 19 april – 29 maj. Som vanligt håller vi till på Falsterbo Kursgård i Höllviken. Då efterfrågan är stor har vi bara ett par platser kvar. Hör av er till Sophie Nyman, behandlingschef för information eller att boka bedömning: 0739343394 eller sophie@sonaconnect.se
Lite nyheter från oss är också att vår öppenbehandling och kontor har flyttat till nya och större lokaler på föreningsgatan 22 i Malmö.
Vi kommer att ha coronaanpassat öppet hus, både fysiskt och digitalt under maj. Mer info om detta kommer inom kort. I samband med detta vill vi också passa på att dela den glädjande nyheten att Katarina Sebelius nu börjat som ny personal- och marknadschef. Ni som varit i branschen länge har nog stött på henne tidigare. Hon ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!