Anmäl dig till vår inspirationsförläsning 5 nycklar till ett personligt ledarskap.

Har du bestämt dig? Klicka här för att anmäla dig.

“Var det inte mer än så här?”

Visst är det alldeles för lätt att bara köra på med jobb, jobb och mer jobb, samt allt som hör vardagen till med bland annat hämtning och lämning av barn, handla och laga mat, försöka hinna träna, umgås med en eventuell partner, försöka hinna med sina vänner.. Egentid är något som mest orsakar dåligt samvete!

Under fredagsmyset känner du dig mest rastlös och när du lägger huvudet på kudden på kvällen så snurrar det av tankar.

Är det detta du har kämpat för? Var det verkligen inte mer än så här?

Karriär och företagande i all ära men vi måste bli bättre på att sätta oss själva främst. Tänk bara på hur det går till när du flyger! Du ska ju alltid sätta på din egen syrgasmask innan du hjälper någon annan! Detta är något att tänka på även när du inte flyger. Om du inte själv mår bra, hur kan du då vara en ledare och chef, eller driva ett hållbart företag?

Hur går man då från tomhet och att jaga prestationer till att känna sig levande och närvarande med frihet och inspiration som hörnstenar i livet?

Kom och lyssna på vår inspirationsföreläsning där vi delar våra 5 nycklar till ett personligt ledarskap, som börjar med att du faktiskt leder dig själv!

Jo, det finns faktiskt mer än “det här”.

När? Fredagen 2/12 kl 14.30-16.00
Var? Hos oss på SONA Connect på Föreningsgatan 22 i Malmö.
Kostnad: Gratis! Vi bjuder på fika och en liten överraskning.

Anmäl dig via formuläret nedanför.

Kontakta Aminah Fallgren på 0761 – 93 88 94 eller maila på aminah@sonaconnect.se om du har frågor.

OBS! Begränsat antal platser.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Sophie Nyman och Aminah Fallgren - SONA Connect

Om SONA Connect

SONA Connect startades våren 2019 av Sophie Nyman och Aminah Fallgren, med öppenbehandling i Malmö. Redan samma år hölls de första heldygnsbehandlingarna på Höllviksnäs (som då hette Falsterbo kursgård), och nu är det fyra perioder per år.

Vi arbetar, förutom mot privatpersoner, mot företag med ledarskapsutbildningar, hjälp med coachning av arbetstagare vid ökad korttidsfrånvaro och utbildningar på företagsledningsnivå.

Inom SONA Connect finns en lång erfarenhet av personlig utveckling, både för den enskilda individen och för grupper. Vi arbetar alltid väldigt personligt och inriktat på vad varje kund eller klient behöver. Det är en viktig nyckel för att få det önskade resultatet och valuta för investerad tid och pengar.